Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, öğrencilere ve eğitim faaliyetlerine vermiş olduğu destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.
Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Semiz, Bodrum Öğretmen Evi Müdürü Mete Kabadayı ve Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulu Müdürü Yusuf Özden, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma temalı yarışmada dereceye giren ve sanatsal-sportif faaliyetlerde başarı gösteren 90’a yakın öğrenci için Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Çanakkale Gezisidüzenlendiğini ifade eden Geçin, Başkan Kocadon’a eğitim kurumlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Kocadon ziyaretlerinden dolayı Geçin’e ve beraberindekilere teşekkür ederek, eğitime ve eğitim kurumlarına imkanlar dahilinde yardım etmeye devam edeceklerini belirtti. Başkan, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza özellikle öğrenim hayatlarının her alanında destek olmak biz büyüklerinin görevi. Elimizden geldiğince de bu desteklerimizi sunmaya gayret ediyoruz” dedi.