Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Denizli deplasmanında Denizli Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.
Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi her iki takım taraftarları dostluk mesajları verirken, her iki takım taraftarları da takımlarını birlikte tribünlere çağırarak başarılar dilediler. Karşılaşmaya her iki takım da hızlı başlarken, dakikalar 4’ü gösterdiğinde Denizli Büyükşehir Belediyespor atağında hakem frikik kararı verdi. Frikik atışından sonra ceza sahası alanı içerisinde B.B. Bodrumsporlu Emrah’ın topa elle müdahale ettiğini tespit eden karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Umut topu kale direğine hedeflerken, dönen topa yine kendi vurunca top ağlarla buluştu ancak karşılaşmanın hakemi golü kural hatası nedeniyle geçerli saymadı. İlk 45 dakikada B.B. Bodrumspor daha üstün bir oyun sergilerken, her iki takımda gol bulamayınca ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sonuçlandı.
İikinci 45 dakikaya iyi başlayan taraf B.B. Bodrumspor olurken, dakika 60’tan 75’e kadar olan zaman diliminde her iki takım da varlık gösteremedi. Dakikalar 75’i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor kaptanı Erkan kaleci Taner’e geri pas verirken, Taner topu kontrol edemedi. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Ali Helvacı bu fırsatı değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra sakatlanan Ali oyundan çıkarken, kalan dakikalarda B.B. Bodrumspor beraberlik golünü bulmak için Denizli BŞ. Belediyepor kalesinde arka arkaya pozisyonlara girdi ancak aradığı golü bulamadı ve karşılaşma Denizli Büyükşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.