Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 2016-2017 sezonunun ilk antrenmanına çıkarak yeni sezonun açılışını gerçekleştirdi.
2015-2016 sezonunda 20 yıl aradan sonra çıktığı 3. Ligde ilk yıldan büyük bir başarı yakalayarak 2. Lige yükselmek için play-off oynayan B.B. Bodrumspor yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Bodrum İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmanda yeni teknik adam Necati Erkmen ve yeni oyuncular ilk kez Bodrum İlçe Stadının zeminine ayak basarken, uzun zamandır birbirlerini göremeyen futbolcuların birbirleriyle olan samimiyeti ise dikkatlerden kaçmadı.
Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya ilk antrenman ile yeni sezonu açtıklarını belirterek, “Daha önceden de söylediğim gibi bize inananlara, başta belediye başkanımız Mehmet Kocadon ve değerli büyüklerimiz olmak üzere, yenilsek bile bizleri ayakta alkışlayan taraftarlarımıza yine güzel bir futbol için yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber çalışmaya devam ediyoruz. Onların bize olan güvenini boşa çıkartmamak ve bu sene yine en iyisini yapmak için mücadele eden, Bodrum’u her yerde en iyi şekilde temsil eden bir Bodrumspor’u hep beraber izleyeceği inşallah” dedi.
Öte yandan takımın başında ilk antrenmana çıkan Necati Erkmen’de futbolcularla yakından ilgilenirken antrenman sonunda gazetecilere, “Bodrumspor hedefleri olan bir takım. Bodrum halkına istedikleri güzel futbolu sahaya yansıtarak, bu hedefleri gerçekleştirmek için durmadan çalışacağız” dedi.
İlk antrenman B.B. Bodrumspor’un futbol yaz okulunun açılışı da olması nedeniyle Bodrum İlçe Stadı’nda gerçekleştirilirken, bundan sonraki antrenmanlar B.B. Bodrumspor’un Yalı Mahallesinde bulunan tesislerinde devam edecek.
KURA ÇEKİMİ 30 HAZİRANDA
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklama ile 2016-2017 Sezonu gruplarının belirleneceği kura çekimi 30 Haziranda gerçekleşecek. Federasyonun web sitesinden yapılan açıklama ise şu şekilde;
“Spor Toto 2 ve 3. Lig grup kuraları, 30 Haziran Perşembe günü TFF’nin Riva’daki merkezinde çekilecek. Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilecek kura çekimi saat 14.30’da başlayacak”.