Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği 10-14 Kasım tarihleri arasında Ankara’da yapılan 9. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri’ne katıldı.
10 Kasım 2016 günü Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) Muğla Valisi Amir Çiçek’in katılımı ile açılışı yapılan Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde 4 gün boyunca Ege bölgesini tanıtacak çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Tanıtım günlerine katılan Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği, fuarda Dalyan’ı temsil etti.
Ege İlleri Tanıtım Günlerinin yanı sıra Dernek Başkanı Sezgin Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.
Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Yardımcısı, turizmci Ali Mürşit Yağmur; Dalyan’ı ve bölgeyi tanıtarak turizmi 12 aya yaymak adına çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.
Emekliler Federasyonu ve Anadolu Jet yönetimi ile görüştüklerini aktaran Yağmur; “İş birliği için Emekliler Federasyonu’nu ziyaret ederek, Federasyon Başkanı ile Anadolu Jet Yönetiminin katılımıyla 12 ay turizm için ön görüşmeler yapıldı. Federasyon Başkanımızı ve Anadolu Jet Yönetimini Dalyan’a davet ettik. Kasım ayı içerisinde Dalyan’da saha çalışması yapılacak.” diye konuştu.
Dernek olarak merkezi Ankara’da bulunan Anadolu Turistik İşletmeler Derneği ile olumlu geçen bir toplantı yaptıklarını ifade eden Yağmur; “Kardeş dernek projesi için ön görüşme yaptığımız sayın Birol Akman’ın bir dalyan sevdalısı olması ve projeye destek vererek, iş birliği için açık olduklarını belirtmelerinden dolayı memnuniyet duyduk.” dedi.