Muğla’nın Milas İlçesinde damat gelini almak için düğün yerini TIR’la basınca, düğün yerindeki davetlileri şok etti. Genç çiftin düğünü, renkli görüntülere imza attı.
Muğla’nın Milas İlçesinde yaşayan Erman Çetin ve Sevgi Vural, evlenme kararı aldıktan sonra aileleri ve sevenleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde renkli bir düğüne sahne oldular.
Genç çiftin, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müdürlüğü’ndeki lojmanlarda düzenlenen düğününde geleneksel olarak gelin alma töreni gerçekleştirildi. Milas-Bodrum Havalimanı’nda bulunan düğün, oldukça renkli geçti.
Gelin alma törenini diğer düğünlerden farklı kılan ise damadın gelin arabası seçimi oldu.
Özel bir firmada TIR şoförlüğü yapan damat Erman Çetin, davul-zurna eşliğinde arkadaşlarıyla birlikte gelin almaya geldi. Kullandığı TIR’ı süsleyerek gelin arabası yapan damat, gelinle birlikte TIR’a bindi.
Özenle süslenmiş TIR’ı gören davetliler, büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını ve gelin arabası olarak TIR kullanılmasını esprili bulduklarını söyledi.
Eşi benzeri olmayan bir gelin alma töreni gerçekleştirmek istediğini için TIR ile gelin almaya geldiğini anlatan Çetin, renkli fikrin gelin başta olmak üzere herkes tarafından beğeniyle karşılandığını belirterek amacına ulaştığını ve çok mutlu olduğunu ifade etti.