Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren fotoğraflar Bodrum’da sergilenmeye başladı.

Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde, Bodrum İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün destekleriyle resim sergisi açıldı. Serginin açılışına, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziraat Mühendisi Fahrettin Doğan ve vatandaşlar katıldı.

Birbirinden güzel yaklaşık 40 fotoğrafın sergilendiği açılışta konuşan Fahrettin Doğan, “Kaymakamımızın katılımıyla açtığımız bu sergi bizi çok mutlu etti. sergimizdeki fotoğraflar, tarımı, çiftçilerimizi ve köylülerimizi anlatıyor. Bu fotoğraflar, Türkiye’nin farklı kentlerinden dereceye giren fotoğraflar. Bu fotoğraflar 81 ilde sergileniyor” dedi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ise “Emeği geçen arkadaşlarımıza ve sponsorumuz Denizbank’a teşekkür ediyoruz. Kırsal kalkınmaya, sağlıklı ve doğal beslenmeye önem veriyoruz. İlçe müdürlüğümüz olarak da Bodrum’da güzel şeyler yapmak istiyoruz. İnşallah kırsal kalkınma ile ilgili güzel projeleri uygulama imkanı buluruz. Farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu sergi için teşekkür ediyorum. İlçemize, hepimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Yılmaz ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Doğan, kurdeleyi müdürlük çalışanları ile birlikte kestiler.

Fotoğraflar, sergiyi gezenlerin beğenisini kazandı. Sergi, 4 gün boyunca açık kalacak.