Muğlaspor’u BAL liginde şampiyon yapan Aydın’lı genç teknik adam Gürkan Ferhatoğlu, Nazillili yabancı dil çevirmeni İncir Yıldırım ile Aydın Efeler ilçesi Akarsu Park’ta gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendi.
Geçen sezonun ortalarında görevi yine Aydın’lı Tevfik Ata Tekin’den devralan Ferhatoğlu, Muğlaspor’un yıllardır özlemini çektiği 3. lig hayalini gerçekleştiren ekibin başında yer aldı. Muğlaspor taraftarlarının da sevgisini kazanan Ferhatoğlu’nun nikâh törenine Muğlaspor yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcular katıldı.
FUTBOL CAMİASI YALNIZ BIRAKMADI
Gürkan ve İnci çiftini bu mutlu günlerinde yakın akraba ve dostlarının yanı sıra Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu Üyesi olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı İbrahim Gürdal, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Ata Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adnan Menderes Üniversitesi BESYO Müdürü Yar. Doç. Dr. Ali Güreş, Çine Madranspor eski Başkanı Ali Örter, Muğlaspor Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcular, Ferhatoğlu’nun futbolcu ve antrenör arkadaşları yalnız bırakmadı.