Fethiye’de meydana gelen iş yeri yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın güçlükle söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Paspatur Çarşısı turistik çarşıda Kemal Yedekçioğlu’na ait iş yerinde, şömineye atılan tahta parçalarında çıkan kıvılcımların iş yerinin içine sıçraması sonucu yangın çıktı. İş yerinde o anda kimsenin olmadığı sırada çıkan yangını fark eden vatandaşlar, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekiplerine durumu bildirdi.
Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, ahşap olan iş yerinde kısa sürüde büyüyen alevler güçlükle müdahale etti. Çevrede toplanan vatandaşlar yangını korkulu gözle ile izlerken, bazıları da söndürme çalışmalarını cep telefonları ile kaydetti.
Yangın, çevredeki binalara ve iş yerlere sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası iş yeri kullanılamaz hale geldi. İş yeri sahibi Kemal Yedekçioğlu, "İş yerinde tadilat yapıyorduk. Eski tahta parçalarını şömineye atmıştık. Mekândaki çöpleri de kamyona yükledik ve götürdük. Biz ayrıldıktan sonra yangın başlamış. İş yeri ahşap olduğu için alevler bir anda büyüdü. Güçlükle kontrol altına alındı." dedi.