Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor, sağlık konusunda Letoon Hastanesi’nin desteğini alacak.
Ligde bu sezon üst sıraları hedefleyen Fethiyespor sağlık konusunda Fethiye’nin güzide işletmelerinden birisi olan Letoon Hastanesi’nin desteğini alacak. Fethiyespor’un sağlık hizmetleri konusunda sponsoru olan Letoon Hastanesi ile protokol Fethiyespor As Başkan Önder Önder ve Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir’in katılımı ile Fethiyespor Kulübü’nde imzalandı.
Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ile sponsorluk anlaşmasını imzalayan Fethiyespor As Başkanı Önder Önder, 2016-2017 Futbol sezonunda Letoon Hastanesinin desteğini almaktan mutlu olduklarını belirterek, “Hasan Bey, her zaman Fethiyespor’luyum der. Hiçbir karşılık gözetmeden bütün sporcularımıza yardımcı olmakta. Kendisine bizden desteğini esirgemediği için çok teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda Fethiyespor olarak iyi yerlere gelmeye çalışacağız. Buradan Fethiyeli iş adamlarının da takıma destek vermelerini istiyoruz” diye konuştu.
Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ise “Fethiyespor, Fethiye’nin gururu. Bizde bu kulübün arka bahçesinde bir işletme olarak destek olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bizimle iş birliği yapan Fethiyespor yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.