Yapım aşamasındaki Bodrum Belediyesine ait Atık Geri Kazanım İstasyonu, Hurda Depolama Alanı ile Araç Park Alanını ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, süreç hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Konacık Mahallesi Gazderesi Mevkii’nde projelendirilen "Atık Geri Kazanım İstasyonu", "Hurda Depolama Alanı" ve "Araç Park Alanı" inşaatına yaptığı ziyarette Başkan Mehmet Kocadon’a, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ da eşlik etti. İnşaat süreci hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Kocadon, çalışmalar tamamlandığında birkaç birimin bu alanda toplanacağını söyledi. Projenin önemine de değinen Kocadon, "Alandaki çalışmalar tamamlandığında araçlarımızın çoğu buraya gelecek. Dolayısıyla koordinasyon daha kolay olacak. Ayrıca hurda araçlarımız da burada toplanacak ve çok önemsediğimiz atık geri kazanım istasyonumuz da burada hizmet verecek." dedi.
Toplam üç bölümden oluşacak olan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılacak "Atık Geri Kazanım İstasyonu" ve Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından kullanılacak "Hurda Depolama Alanı" ve "Araç Park Alanı" 12 dönüm alan üzerine kurulacak. Arazide tesfiye çalışmalarını tamamlayan ekipler zemin düzenleme ve altyapı işlemlerini sürdürüyor.
İnşaatın önümüzdeki aylarda tamamlanması planlanıyor.