Gümüşlük Çevre ve Sanat Derneği ile Gümüşlük Forum üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Ziyarete Gümüşlük Çevre ve Sanat Derneği Başkanı İbrahim Hakkı Zırh ile dernek ve forum üyeleri Mine Arasan, Nilgün Çağman, Doğan Ünal ve Fethi Önder katıldı. Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan İbrahim Hakkı Zırh, Başkan Kocadon’un Gümüşlük Mahallesi’nde sanata, sanatçıya ve çevreye verdiği değerler için bir teşekkür ziyareti düzenlediklerini belirterek, “Gümüşlük Çevre ve Sanat Derneği ile Gümüşlük Forum üyeleri olarak yapmış olduğumuz ziyaretimizde, başkanımızdan bir takım isteklerimizi kendisine ilettik. Ve bizlerin hep yanında olan, destekleyen Başkan Kocadon’u bizleri ziyaret etmesi işin Gümüşlük’e davet ettik." dedi.
Ziyarette sanatçı Mine Arasan ’Çizgiden Söze’ ve ’Aşk Yüreğime Dokundu’ isimli şiir kitabı ile ’Hayatı Gülümseten Sanatçı Mine Arasan’ adlı sanat kataloğunu imzalayarak Başkan Kocadon’a hediye etti.
Bodrum yarımadasındaki sanat ve çevre dostlarıyla birlikte her zaman uyum içinde, bir arada olduklarını belirten Başkan Kocadon ise Gümüşlük için yapılacak çalışmalarda iletişim halinde olacaklarını söyledi.