Bodrum yarımadası genelindeki mahallelerde görev yapan kadın muhtarlar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bodrum Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete; Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı, Eskiçeşme Mahallesi Muhtarı Gözde Sinop, Kumbahçe Mahallesi Muhtarı Nil Taşkıran ve Umurca Mahallesi Muhtarı Zeynep Finikelioğlu katıldı. Başkan Kocadon, ziyaretleri için muhtarlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret süresince hazırladıkları proje ve çalışmalarla ilgili Başkan Kocadon’a bilgi veren muhtarlar, çözüm sağlanması umuduyla görev bölgelerinde yaşanılan sorunları da kendisine aktardı ve mahallelerinde tespit ettikleri ihtiyaçları bildirdi.

Başkan Kocadon, ilçedeki tüm mahalleler ile bugüne kadar yakından ilgilendiğini ve Bodrum Belediyesi olarak muhtarlıklarla daima iletişimde kalarak elinden gelen desteği sunduğunu belirtti. Başkan Kocadon, ardından belediye birim müdürleriyle de iletişime geçerek sıkıntılara çözüm sağlanması ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda talimat verdi. Kadının yaşamın en önemli parçası olduğunu da ifade eden Başkan, “Çağdaş bir Türkiye için kadınlarımız yeri gelince muhtar yeri gelince belediye başkanı yeri gelince iş kadını olmalı ya da siyasetle ilgilenmeli. Çünkü dünyamızın daha çağdaş daha barışçıl olabilmesi için onların sevgisine ihtiyacı var. Bodrum’da görev yapan, hem halkın sorunlarıyla hem de ailesiyle ilgilenmeye çalışan çok değerli kadın muhtarlarımız olarak sizleri özverili çalışmalarınızdan ötürü yürekten kutluyorum” dedi.