Köyceğiz Belediyesi personeline belediye mevzuatı ve ihale kanunu hakkında eğitim semineri verildi.
Köyceğiz Belediye Başkanlığının organizasyonunda, Yerel Yönetimler Eğitim Derneği tarafından belediye personeline eğitim semineri verildi.
Seminerde, personele 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 6360 sayılı Yeni Büyükşehir Yasası, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhaleleri Sözleşmeleri Kanunu, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 2464 sayılı Belediye gelirleri kanunu, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği, Tören Temsil Ağırlama Giderleri Yönergesi, Belediye Başkanı Özlük Hakları konularında bilgi verildi.
Seminere konuşmacı olarak Sayıştay Eski Daire Başkanı Üyesi Abdurrahman Acar ve uzman Mahalli İdareler Baş kontrolörü Sami Yol katıldı.
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan " Personelimize belediye mevzuatı ve ihale kanunu hakkında verilen 2 günlük eğitim semineri oldukça faydalı olmuştur. Eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan Abdurrahman Acar ve Sami Soy’ a bilgilendirmeleri için teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde de sık sık eğitim seminerleri düzenleyerek personelimizin en üst seviyede bilgilenmesini sağlayacağız’’ dedi.