Türkiye 19. Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası 08-12 Temmuz 2016 tarihleri arasında Köyceğiz Belediyesi Delta plajında yapılacak.
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz’in klasikleri haline gelen turnuvaya tüm sporseverleri davet etti.
Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonası’nı, 1998 yılında başladığını ve belediyenin ev sahipliğinde organize edilerek 19 yıldır devam ettiğini hatırlatan Ceylan, Köyceğiz’de bir klasik haline gelen, tüm üniversite ve spor camiasının kanıksadığı Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonası’nı, bu yıl da gerçekleştirmek ve devam ettirmek adına bir eğitimci olarak onur duyduğunu dile getirdi.
Ceylan, “Değerli hentbol severler, 18 yıldır ulusal ve uluslararası katılımla, devam etmesinde katkıda bulanan ve emeği geçen öncelikle şampiyonamıza, adını verdiğimiz merhum hocamız Sayın Yaşar Sevim’i rahmetle anıyor ve dönem belediye başkanlarımıza, tüm hentbolcularımıza, üniversitelerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Akdeniz ve Ege Bölgesinin birleştiği yerde Köyceğiz Gölünün kucakladığı yeşil ile mavinin buluştuğu Köyceğiz’imizde, sizlerin de katılımıyla canlanan bir şampiyona olarak, artık Köyceğiz’in bir parçası haline gelmiştir. Her yıl olduğu gibi bu yılda İlçemiz Köyceğiz’de konuk etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi spor çatısı altında birleştiren şampiyonamıza tüm hentbol severleri, eşsiz doğal güzellikler sunan Köyceğiz’e bekliyoruz. Bu organizasyonun gerçek spor erdemliliği anlayışı içinde yaklaşılması adına tüm sporcularımıza başarılar diler tüm kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Süreç içerisinde İlçemizi onurlandırmanız bizleri mutlu edecektir” dedi.