Köyceğiz 19’uncu Yaşar Sevim Plaj Hentbolu turnuvası sona erdi. Turnuvada bayanlarda Akdeniz Üniversitesi, erkeklerde ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi birinci oldu.
Köyceğiz gölü sahilinde düzenlenen 19’uncu Yaşar Sevim Plaj Hentbolu turnuvası 08 Temmuz günü 35 takım ve 400 oyuncunun katılımı ile başladı.
5 gün devam eden turnuva final maçlarının ardından son buldu. Final müsabakaları sonucunda bayanlar kategorisinde Akdeniz Üniversitesi birinci olurken, ikinciliği Fırat Üniversitesi, üçüncülüğü ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi takımları aldı. Erkekler kategorisinde ise birinciliği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi alırken, ikinciliği Ankara Üniversitesi, üçüncülüğü Akdeniz Üniversitesi aldı.
Turnuvada en centilmen takım bayanlarda Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi olurken erkeklerde ise Ankara Üniversitesi oldu.
AÇIK’TA EROL MÜHENDİSLİK ŞAMPİYON
Turnuva kapsamında düzenlenen açık spor hentbol müsabakalarında ise Harita Mühendisi Hüseyin Erol’un sponsor olduğu Erol Mühendislik hentbol takımı şampiyon olurken, ikinciliği ESM grup, üçüncülüğü ise Kastamonu Üniversitesi kazandı.
Erol Mühendislik hentbol takımı sponsoru Harita Mühendisi Hüseyin Erol, ‘’Bu yıl ilk defa katıldığımız Yaşar Sevim Plaj Hentbolu turnuvasında takımımızın açık spor dalında şampiyon olması mutluluk verici. Gelecek yıllarda da katılımımızı sürdürüp başarımızın devamını sağlamak istiyoruz. Turnuvada kazanan takımları kutluyorum’’ diye konuştu.
Turnuvayı değerlendiren Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise, ‘’İlçemizde bu yıl 19’uncusunu düzenlediğimiz Yaşar Sevim Plaj Hentbolu turnuvasını tamamlamış bulunmaktayız. Turnuvada kazanan takımlarımızı kutluyorum. Gelecek yıl Yaşar Sevim Plaj Hentbolu turnuvasında buluşmak üzere katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum’’ dedi.