Marmaris Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından polise katkı sağlamak amacıyla toplam 200 bin lira değerinde 4 araç teslim edilerek kurban kesildi.
Marmaris’te Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci yıl kutlamaları kapsamında Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde araç teslim töreni düzenlendi.
Törene Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Marmaris Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kaya, Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz, Marmaris Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Uğur Dündar, polis ve aileleri katıldı.
Törende açılış konuşmasını yapan Marmaris Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Uğur Dündar, “ Bir yıl boyunca elde edilen bağışlarla tanesi 45 bin lira değerinde donanımlı 4 aracımızı Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne katkı sağlamak amacıyla teslim edilmiştir. Polisin araç ve cihaz eksikliklerinin giderilmesi için bağış ve kampanyalarımız devam etmektedir. Bizlerin canı ve malını korumak için kendisinden fedakârlık yapan Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutlarım” dedi.
Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, “ Polis teşkilatının güçlenmesi için bağışlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.
Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Uğur Dündar’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Kurdele kesim töreni sonrası araçların anahtarları görevli polis memurlarına teslim edildi. Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz’ün duaları eşliğinde kurban kesildi. Kesilen kurban kanı araçlara sürülerek dua okundu.