Marmaris’te 12 yıldır günlük yayın yapan Yeni Sayfa Gazetesi, turizm sektöründe hizmet veren işletmelerin tanıtımlarına yer veren “Sektör Yenisayfam” dergisinin ilk sayısını çıkardı.
Yeni Sayfa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve deneyimli reklam koordinatörü Arzu Sarıtaş yönetiminde yayın hayatına merhaba diyen “Sektör Yeni Sayfam “ dergisi okuyucusuyla buluştu.
Türkiye’nin önde gelen turizm bölgesi Marmaris’te turizm sektörün uluslararası standartlarda ve sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak, işletmelerin gelişimini destekleyici faaliyetleri yürütmek amacıyla çalışmalarına başlayan Sektör Yeni Sayfam dergisi ,ilçede dağıtıldığı günden itibaren büyük beğeni topladı. Yeni Sayfa Gazetesi eki olarak hizmet veren dergi, farklı bakış açısıyla sektördeki işletmelerin tanıtım ve reklamlarına yer vererek iş hayatındaki gelişmelere öncülük edecek.
Derginin yaratıcısı Yeni Sayfa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arzu Sarıtaş, derginin bölgede fark yaratacağına inandığını belirtti. Çok güçlü bir kadro ile çalıştıklarını ifade eden Sarıtaş, “Sektör Yeni Sayfam” herkesin elinden düşürmeyeceği bir dergi olacak. Gençlerin ve kendini genç hisseden herkesin yeni bir dergisi dünyaya geldi.Bizi destekleyen tüm işletme sahipleri ve kurumlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların desteğini alarak medya sektöründe bölgeye hizmet edecek ve ilk günden büyük beğeni alan böyle bir dergiyi çıkartmak bizleri çok onurlandırdı. Sektör Yeni Sayfam, bundan sonrada daha da büyüyerek okuyucularına en iyi hizmete sunmaya devam edecektir.dedi.
Sektör Yeni sayfam” dergisi Muğla, Marmaris, Bodrum ve Fethiye ilçelerinde olmak üzere 2 ayda bir yayınlanacak.