Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mumcular’da yeni yapılan Bodrum Belediyesi ek hizmet binasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Mumcular Meydanı’nda bulunan Bodrum Belediyesi Mumcular Ek Hizmet Binası, önceki gün bölgedeki vatandaşların ziyaretleriyle hizmete açıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da öğleden sonraki mesaisini Mumcular’daki yeni başkanlık makamında yaptı. Binada yapmış olduğu incelemenin ardından makamında vatandaşları ağırlayarak istek ve taleplerini alan Başkan Kocadon’a Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ve Birim Sorumluları eşlik etti. Başkan Kocadon, yapılan ilk ziyarette en yaşlı vatandaş Mustafa Yeşildağ’ı da bir süre makam koltuğuna oturtarak saygı ve sevgisini gösterdi.
Başkan Kocadon’u ziyaret edenler arasında ise Mumcular ve çevre mahallelerden Mumcular Merkez Muhtarı Muhammet Karademir, Çamlık Muhtarı Mehmet Kahraman, Bahçeyaka Muhtarı Yücel Uyar, Mazı Muhtarı Sedat Furma, Çamarası Muhtarı Hüseyin Demir, Gölbaşı Muhtarı Celal Feslikan, Karaova Muhtarı Mehmet Karan, Sazköy Muhtarı Erdal Yabacı ve Yeniköy Muhtarı Murat Algın’ın yanı sıra Mumcular Fuat Erten İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Özçelik, Karaovaspor Kulübü Başkanı Bekir Sami Turan ve vatandaşlar yer aldı.
Mumcular Bölgesinin çok özel bir yer olduğunu ifade eden Başkan Kocadon, “Bugün sizlerle bir arada olduğum için çok mutluyum. Mumcular’da sizlerden bize gelen tüm istek ve talepleri mümkün olduğunca yerine getirmek için Bodrum Belediyesi olarak çaba gösteriyoruz. Meydanımızı yeniden düzenledik, hizmet binamızı da tamamladık. Bölgedeki okullarımıza da desteklerimiz her daim devam edecek. Sizlerin rahatı ve huzuru için çalışmalarımızı ivedilikle sürdürüyoruz” dedi.
Mesai sonunda makamından ayrılan Başkan Kocadon, Mumcular merkezde yaşayan 94 yaşındaki Gülsüm Başol ve 82 yaşındaki Fatma Tan’ı da evlerinde ziyaret ederek hal hatır sordu.