Memur-Sen İl Temsilciliği üyelerine Umre ziyareti için özel bir firma ile sözleşme yaptı. 13 gece 14 gün sürecek Umre ziyareti yarıyıl tatilinde gerçekleşecek.
Memur Sen İl Temsilcisi Önder Uçak Muğla’dan Mekke ve Medine’ye umre ziyareti için ilk kez Muğla’da bir sivil toplum kuruluşunun program düzenlediğini açıkladı. Uçak, “Büyük talep ve destek gören bu çalışmanın ilk kez düzenlemenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. İlk kez Muğla’dan kutsal beldelere uçakla seyahati başlatacak olan sivil toplum kuruluşu olarak yapacağımız öncülük için üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu örnek projeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz. Umre çalışmamız sebebi Muğla havaalanı da daha faal bir havaalanı hüviyeti kazanıyor. Ecyad bölgesinde Kabe’ye Bin 500 metre mesafedeki Elaf EL Selam Hotel’de konaklama yapacağız. 24 saat ücretsiz ve devamlı servislerle umreciler Kabe’ye ulaştırılacak. Servislerden inilen nokta ile Kabe arası ise 250 metre olacak. Medine kalacağımız otel Babus Selam caddesi üzerinde ve Ravza’ya 400 metre mesafedeki 4 yıldızlı Bosphorus Safi Hotel . Bu bilgilerin özellikle paylaşıyoruz. Sunulan yüksek kalite hizmet de daha huzurlu bir ibadet ortamı sağlayacağına inanıyoruz. Üyelerimize ve üye yakınlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.
İKRA Turizm ve Seyahat Acentesi sahibi Bilal Ünal, Memur-Sen yöneticilerinin bu organizasyonu ilk kez kendilerine verdikleri için teşekkür etti. Ünal, “Memur Sen yüksek kalite ve beklentileri olan bir camia bu camiaya hizmet vermek referans olarak bizim için kıymet arz ediyor. Bu güzide topluluğa hizmet vermek bizim için onurdur” dedi.
Programın okulların yarıyıl tatilinde başlayacağı, THY’nin Muğla’dan kalkan uçakla önce Medine’ye gidilecek ve 4 gece kalınacak sonrasında Mekke’ye geçilip 9 gece kalınacağı açıklandı. Konuşmaların ardından Memur Sen İL Temsilcisi Önder Uçak ile firma yetkilisi Bilal Ünal arasında sözleşme imzalandı.