Muğla Küçükler Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarına katılan Milas Merkez Ortaokulu Erkek Takımı Muğla Şampiyonu oldu.

Hentbol branşında Milas’ı temsilen Muğla’nın en iyisinin belirleneceği ve Türkiye Şampiyonası’na gitme yolunda ilk adım olan şampiyonaya katılan Merkez Ortaokulu Erkek Hentbol takımı ilk aşamada grup maçlarının tamamını kazanarak grup birincisi il birinciliği için final maçında Bodrum Profilo Ortaokulu’nu yenen Milas takımı Muğla şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Finalde rakibini yenerek şampiyon olmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getiren takım çalıştırıcıları Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Tuğçe Handan Demirel ve Merkez Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Yeter Sezer, şunları söylediler:

“Uzun bir zamandan bu yana bu gün için çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Çocuklarımız tüm turnuva boyunca büyük bir özveri gösterdiler. Hepsini ayrı ayrı kutluyoruz.”

Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve çalıştırıcıları Demirel ve Sezer’i tebrik eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “İlçemizde Hentbol alanında özellikle küçük yaş gruplarında son yıllarda elde edilen başarılar her geçen gün artıyor. Alına sonuç ilçemiz için önemli. Bu süreçten sonra çocuklarımızdan ve çalıştırıcılarından bir üst grup maçlarında aynı performansı sergilemelerini bekliyoruz ve onlara inanıyoruz” dedi.