Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde bulunan pazar yerinde düzenleme çalışmaları yapıldı. Pazar yerinde yapılan çalışma ile çatısı 1 metre yükselterek her türlü iklim şartlarına dayanıklı yeni nesil çatı uygulaması ile estetik ve daha dayanıklı hale dönüştü.

Milas’a bağlı Ören Mahallesi’nde bin metrekare kapalı alana sahip pazar yerinin belediye tarafından düzenleme çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalar ile alanın çatısı yaklaşık 1 metre daha yükseltilerek her türlü iklim şartlarına uygun yeni nesil çatı uygulamasıyla daha estetik ve daha dayanıklı hale getirildi.

Yapılan çalışmalarla ilçenin hizmet standartlarını yükselttiklerini ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Konforlu ve hijyenik alışveriş ortamları oluşturmak adına ilçemizdeki pazar yerlerini yeniliyoruz. Bu kapsamda Milas Belediyesi Ören Mahallesi’ndeki pazar yerini hızlı bir şekilde yenileyerek hemşehrilerimizin hizmetine sundu. Yenilediğimiz çatı sayesinde pazar yeri daha modern bir görünüme kavuştu. Daha önceki çatının eski ve alçak olması nedeniyle yaz aylarında esnafımız ve pazara gelen vatandaşlarımız sıcaktan alış veriş yapamıyordu. Yenilenen çatı sayesinde esnafımızın, daha konforlu ve daha sağlıklı şartlarda vatandaşlarımıza hizmet vermesini sağladık. Hemşerilerimize de pazara gelerek daha güzel bir ortamda alışveriş yapma imkanı sunduk. Esnafımıza ve hemşehrilerimize daha kaliteli hizmetler sunmak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte Bafa, Selimiye ve Beçin Pazar yerlerinde de yenileme çalışmalarımız olacak” dedi.

Mahallenin pazar yerinin yenilenmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden mahalle sakinleri ise “Pazarımız çok güzel oldu. Daha hijyenik ortamda alışverişlerimizi yapacağız. Mahallemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Hizmetlerden dolayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve Milas Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.