Muğla’nın Milas ilçesinde düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliği, iki gün boyunca yapılan müsabakaların ardından sona erdi.
Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü nezaretinde, Çocuk Oyunları Muğla İl ve Milas İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen Çocuk Oyunları Şenliği 3-4 Haziran tarihlerinde yapılan oyunların ardından sona erdi.
Dr. Mete Ersoy Ortaokulu İlkyaz Ersoy Spor Salonu’nda ilk gün yapılan Mendil Kapma Oyunu sonunda 1. Merkez İlköğretim Okulu, 2. Özge Koleji ve 3. olan Menteşe İlköğretim Okulu öğrencilerine ödülleri Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Uzmanı Reşit Sinan ve Kurumun Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ferdi Aşıcı tarafından takdim edildi.
Şenlik kapsamında ikinci gün düzenlenen tombik oyunu sonunda ise Merkez İlköğretim okulu 1., Atatürk ilköğretim okulu A takımı 2., Atatürk ilköğretim okulu B takımı ise 3. Oldu. Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ve turnuvada görev alan Çocuk Oyunları İl Temsilcisi Hasan Başaran’a, İlçe Temsilcisi Filiz Beycur’a ve görevli hakemler Dilek Arat, Cumhur Önal, Yeter Sezer, Türkan Çetin ile Gülay Mutlu’ya Teşekkür belgeleri Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy tarafından takdim edildi.
Yarışmanın sona ermesinin ardından kısa bir açıklama yapan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, etkinlikte yarışan tüm çocukları ve görev alan tüm yetkilileri tebrik etti.
Çocukların yarışmalar boyunca büyük bir keyifle yarıştıklarını dile getiren Ünlüsoy; yapılan etkinliğin bir yıl boyunca derslerine çalışan öğrencilerin yaşadıkları stresi atmaları açısından iyi bir çalışma olduğunu söyledi.