Muğla Milas’ın Kırcağız Mahallesi’nde ailenin zeytin hasadı yaptığı sırada önceki gün kaybolan zihinsel engelli Mustafa Ali Yorulmaz için ekipler yoğun mesai harcıyor.

Milas’ın Kırcağız Mahallesi’nde ailenin zeytin hasadı yaptığı sırada önceki gün kaybolan zihinsel engelli Mustafa Ali Yorulmaz için ekipler yoğun mesai harcıyor.

27 Ocak Cumartesi günü, Yorulmaz ailesi Milas’ın Kırcağız Mahallesi’nde zeytin hasadı yapmak için arazilerine gitti. Yorulmaz ailesi, zeytinlikte hasat yaparken 28 yaşındaki oğulları Mustafa Ali Yorulmaz bir anda ortalıktan kayboldu. Yorulmaz ailesi, zihinsel engelli çocukları Mustafa Ali’ye tüm aramalara rağmen ulaşamayınca durumu Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi.

Zihinsel engelli Yorulmaz’ın bulunması için AFAD, AKUT’un Bodrum, Milas, Marmaris ve Kuşadası ekipleri, jandarma ekipleri ve mahalleliler tarafından arama çalışması gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri, Akgedik Barajı etrafında arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Tüm yoğun arama faaliyetlerine rağmen engelli gencin izine henüz ulaşılamadı.