Milta Marina A.Ş. Genel Müdürü Ömer Karacalar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milta Marina A.Ş. Genel Müdürü Ömer Karacalar, bir sivil toplum örgütünde faaliyet gösterecek ilk deniz ambulansı olma özelliğini taşıyan ‘Yaşam’ın hizmete alınmasında sağladıkları katkılardan dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür plaketi verdi. Milta Marina A.Ş. öncülüğünde, Avrupa Komisyonu İnsani Yardım Türkiye Ofisi (ECHO)’nin sağladığı fonlar ile Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği’nin katkılarıyla hizmete alınan ‘Yaşam’ adlı deniz ambulansı, geçtiğimiz günlerde denize indirilmişti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Karacalar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bu tür projelerin içerisinde yer almak ve destek vermek beni çok mutlu ediyor. İnsan hayatını korumak ve yaşanması muhtemel kazalar sonucunda yaralanan vatandaşlarımıza yardım etmek için denize indirilen ‘Yaşam’ teknesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Deniz ambulansının, Çökertme ile Yalıkavak arasındaki bölgede arama kurtarma ve ilk yardım faaliyetlerinde kullanılması planlanıyor.