Menteşe Emirbeyazıt İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Tülin Özhan öncülüğünde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ettiler. Minikler Menteşe ilçesinde bulunan oyun parkları ve sosyal alanlar için Başkan Gümüş’e teşekkür ederek, daha fazla oyun parkı talebinde bulundular.
Sosyal Bilgiler dersi yerel yönetimler konusu kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret eden Emirbeyazıt İlkokulu 4-A sınıfından 25 öğrenci Başkan Gümüş’le karşılıklı sohbet ederek yerel yönetimler ile ilgili merak ettikleri soruları sordular. Öğrenciler ile tek tek ilgilenen Başkan Gümüş, minikler tarafından kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap verdi. Menteşe Belediyesi tarafından yapılan oyun parklarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler Başkan Gümüş’den daha fazla oyun parkı ve çocuklar için sosyal alanlar yapılmasını talep ettiler. Başkan Gümüş, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Tüm çalışmalarımız onlara aydınlık ve medeni bir gelecek bırakmak için. Çocuklarımızı bu yaşlarda dinlemek, onların istek ve taleplerini yerine getirmek birinci önceliğimizdir. Bu kapsamda başta Akyol ve Ahmet Taner Kışlalı parklarımızı yenileyerek çocuklarımız için oyun alanları ve sosyal alanlar yaptık. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal ortamlar hazırlamaya, bu yönde projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Gümüş ziyaret sonunda öğrencilere Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan ve ilçeyi tanıtan kitapçık, boyama kitabı ile kalemlerden hediye etti.