Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, 15 Temmuz gecesi darbe kalkışmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk açıklamaları ile sonrasında gelişen olayları doğru ve zamanında kamuoyuna duyuran Marmaris İHA muhabiri Vural Efecik’i teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.
Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, saat:16.00’da makamında 15 Temmuz darbe kalkışmasında görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Yüksel, 15 Temmuz gecesi darbe kalkışmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk açıklamaları ile sonrasında gelişen olayları doğru ve zamanında kamuoyuna duyuran gazetecilere teşekkür belgesi verdi. Yüksel , İHA Marmaris muhabiri Vural Efecik’e de başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.
Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel imzasıyla verilen teşekkür belgesinde, “ Ülkemizi, cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli iradeyi, birlik ve beraberliğimizi yok etmek amacıyla 15 Temmuz 2016 günü yapılan hain darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ilçemizde kaldığı otele yapılan hain saldırı gecesinde ve devamında vatan hainlerinin yakalanması için yürütülen operasyonlarda kamuoyunu bilgilendirmek için yaptığınız özverili habercilik çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim” yazıldı.
Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, “ 15 Temmuz hain darbe girişimini hep birlikte yaşadık. O gece ve devamında yaptığımız operasyonlarda sizlerde mesleğiniz gereği sürekli takip ve çalışma içindeydiniz. Takip ve çalışmalarınızla kamuoyuna bilgileri doğru aktarma gayretinizi izledim ve takdir ettim. En çok takdir edilmesi gereken siz basın mensuplarısınız. Verdiğimiz özverili gayretlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Açıklama sonrası o gece görev yapan 8 gazeteci Kaymakam Yüksel’in elinden teşekkür belgesini aldı.