Muğla ilçelerindeki Muhtarlar Derneği Başkanları Muğla’da tek çatı altında toplanmak istiyor.
Muğla’da konfederasyon kurmak isteyen muhtarlardan Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Turan, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü’nü ziyaret ederek bu çalışma ile ilgili görüşmede bulundular. Muğla ve İlçelerindeki diğer Muhtarlar Derneği Başkalarını da ziyaret ederek bu oluşumu anlatacaklarını söyleyen Dernek Başkanları Muğla’da Muhtarlar olarak birlik ve beraberliği sağlamayı planladıklarını söylediler. Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz; “Muhtarlar olarak Muğla’da tek çatı altında buluşma projemizi Fethiye’de anlatmaya geldik” dedi.
Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Turan; “Muğla’da tüm muhtarları bir çatı altında konfederasyon oluşumu için bir araya getirmk istiyoruz” dedi. Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven: “dernek başkanı arkadaşlarla Konfederayonu Muğla’da kurmak için yararlı görüşmeler yaptık”dedi.
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü; “Bodrum ve Yatağan Dernek Başkanlarımızla olumlu görüşmeler yaptık. Fethiye olarak Muğla’da tek çatı altında toplanmayı hedefliyoruz”dedi.