Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig şampiyonu olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk kupası ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek destekleri için Başkan Kocadon’a teşekkür etti.
Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Kırçiçeği Bodrum Basketbol Spor Kulübü Başkanı Yiğit Özmen, antrenör Ömer Petorak ve menajer Aslı Karakurt ile kadın basketbol oyuncuları katıldı. Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a takım olarak ilk kuruldukları günden bu yana takıma verdiği destekler için teşekkür etti. Lig boyunca kızların mücadele ettiği tüm maçlardan namağlup olarak başarılı sonuçlarla ayrıldıklarını da ifade eden Özmen, “Kırçiçeği Bodrum Basketbol Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımız, Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig Final Grubu maçlarında 2. Lig Şampiyonu olarak 1. Lige çıkmaya hak kazandı. Bu başarımızı, bu mutluluğumuzu özellikle Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon ile paylaşmak istedik. Sağ olsun bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Kendisine tekrar takımımız adına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz inşallah Süper Lig.” şeklinde konuştu.
Yiğit Özmen, başarılı kadın basketbol oyuncularının 2016 Ağustos ayından itibaren 1. Ligde mücadeleye hazırlanmak için antrenmanlarına başlayacaklarını, ayrıca Eylül ayı sonunda ise 1. Lig takımlarının katıldığı Federasyon Kupası’na da katılacaklarının bilgisini verdi.
MEHMET KOCADON: “YAŞAM TARZI SPOR OLAN BİRİ OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIM”
2015 - 2016 sezonunda, Bodrum takımlarının ve sporcularının almış oldukları başarılı sonuçlarla büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Başkan Mehmet Kocadon, sporcuları tek tek tebrik etti. Başkan Kocadon, “Bodrum Belediyesi olarak yaptığımız yardımların, verdiğimiz desteklerin hepsinin meyvesini çok güzel aldık bu sene. Onun için ben başta siz antrenörlere ve sonra da tabii formasını terleten, mücadele ruhunu hiçbir zaman bırakmayan, maçın son düdüğü çalıncaya kadar mücadele eden ve bana bu mutlulukları yaşatan siz sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bodrum’un turizmi, dünya turizm liginde oynayan bir takımdır ama sporda biraz aşağılarda kalmıştık. Fakat sizlerle beraber bizler de yavaş yavaş Bodrum’un spor turizmini yükselterek, istediğimiz yere geleceğimizi umuyorum. Ben de spora meraklı birisiyim ve spor benim yaşam tarzım. Çok zamanım olmasa da yine de sabahları bir saat erken kalkıp yürüyüşümü yapıyorum. Spor ile iç içe yaşayan bir belediye başkanı olarak her zaman sizlerin yanınızdayım. Elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz. Bu başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim. Siz başarılı sporcularımız sayesinde seneye de inşallah bir mutluluk daha yaşarız. Çünkü bu sayede Bodrumumuz hem yurt içi hem yurt dışında tanıtılma imkanını buluyor. Bodrum’un gururu olan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tekrar tebrik ediyorum.” dedi.