İstanbul Adalet Sarayı’ndaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Bodrum’da unutulmadı.
Şehit Savcının ölümünün birinci yılı münasebeti ile Bodrum Adliyesinde lokma dağıtıldı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr.Barış Duman arafından organize edilen etkinliğe, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Dr. Yakup Yıldız, Hakimler, Cumhuriyet Savcıları, Adliye personeli ve vatandaşlar katıldı.
400 kişilik lokmanın dağıtıldığı etkinlikte Şehit Savcı Kiraz için dua edildi. Şehit Savcının ölüm yıldönümünde açıklama yapan Cumhuriyet Başsavcısı Dr.Barış Duman, "Değerli meslektaşım, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın görevi başında hain bir terör saldırısı sonucu şehit edilişinin yıldönümünde kendisini saygıyla ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Allah, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin" dedi.
Öte yandan, Adliye binası içerisinde bir toplantı salonuna, "Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Toplantı Salonu" adı verildi.