Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih gümüş, Belediye Bşk. Yard. Hüseyin Turhan ile Mustafa Karakuş ve Birim Müdürleri Seydikemer Eşen Bölgesindeki mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Seydikemer Belediyesi, Bölge muhtarlarının taleplerini dinledi.
Seydikemer Belediyesi, ilçedeki muhtarlarla toplantılar düzenleyerek mahallelerden gelen taleplere çözümler üretiyor. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve beraberindeki heyet İlk olarak Eşen Bölgesindeki muhtarlarla kahvaltıda buluşarak dilek, öneri ve şikayetleri dinledi. Başkan Otgöz, İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve Beraberindeki heyet Daha sonra Yayla Bölgesi Muhtarları ile toplantı düzenleyerek yayla bölgesindeki mahallelerin ihtiyaçlarını ve acil yapılması gerekli işleri konuştular.
YAKUP OTGÖZ : BAHANE DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yakup Otgöz, onlarca alanda hizmet vermeye devam ediyoruz. Siz değerli muhtarlarımızla da bir araya gelerek dilek, öneri ve şikayetlerinizi dinliyoruz. Bahane değil, Çözüm üretiyoruz, diye konuştu. Seydikemer Belediyesi’nin yatırımlarına büyük bir hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Otgöz; Bizler Koltuk işgal etmeyip sizlerin hizmetinde gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerin istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz.
MUHTARLARLA BİRLİKTE DAHA İYİ VE KALICI HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Mahallelere verilen hizmetlerde muhtarların kilit rol oynadığını belirten Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediyesi olarak 64 mahalleye hiçbir ayrım yapmadan hizmet götürdük. Mahallelerimize daha iyi ve kalıcı hizmetler verilmesi noktasında da muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için büyük önem taşımaktadır. Muhtarlarımız Mahallelinin isteklerini ve ikamet ettikleri yerlerin eksikliklerini biliyorlar. Muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde Seydikemer Belediyesi’nin hizmetlerini tüm mahallelerimize ulaştıracağız. İşbirliği ile daha iyi ve kalıcı hizmetler üretiyoruz” diye konuştu.
SEYDİKEMER’Lİ MUHTARLAR BELEDİYEDEN MEMNUN
Seydikemer Belediyesi bizlerle ve mahalle halkımızla yakından ilgilenerek sorunlarımızı en kısa sürede çözmeye çalışıyorlar. Muhtarlar olarak Seydikemer Belediyesi’nin çalışmalarından memnunuz. Ne zaman bir istekte bulunsak sağolsun yetkililer ilgilenerek en kısa sürede sorunun çözülmesi için gayret gösteriyorlar. 64 Mahalle ve geniş yol ağı olan ilçemiz de yapılan çalışmalar çevre ilçelerimizde de konuşulmakta. Seydikemer olarak çok şanslısınız diyen diğer ilçe muhtarlarımız var. Bizler Yakup Otgöz gibi bir Başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Çalışmalarınızdan dolayı önce başkanımız Yakup otgöz’e ve Seydikemer Belediye personeline teşekkür ediyoruz,dediler.