Terörle mücadele için Muğla’dan Mardin Nusaybin’e giden polis eşleri ve çocukları ile Menteşe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından hazırlanan ev yapımı gıda maddeleri Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilerek Nusaybin’e gönderildi. Koliler içinde minik öğrenciler tarafından yazılan bir mektup ve bir de minik ellerin çizdiği resim yer aldı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan asker ve polislere ulaştırılmak üzere; Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerince sevgi ve minnet duygularıyla hazırlanan ev yapımı gıda ürünleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Ahmet Üğe’nin de katılımıyla yetkililere teslim edildi.
Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Ahmet Üğe, “Devletimiz tarafından her türlü ihtiyaçları karşılanan, vatan ve milletimizin bekası için görev yapan güvenlik güçlerimiz için evlerine ve ailelerine olan hasretlerini bir nebze de olsa dindirecek, moral ve motivasyon katacak gıda ürünleri hazırlanmış, kolilere şükran ve sevgi dolu mektuplar ve resimler iliştirilmiş, onlara güç ve destek verecek paketlerimiz dualarla yola çıkmıştır. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Allah Devletimizi, Milletimizi, bizler için canını feda eden güvenlik güçlerimizi daima muzaffer eylesin” dedi.
Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İdris Kömürcü ise, pasta yapım kursiyerleri ve öğretmenler tarafından kendilerine böyle bir teklif geldiğini söyledi. Kömürcü, “Pasta yapımı kursumuzun kursiyerleri ve öğretmenlerimiz bu çalışmayı yapmak için geldiklerinde çok memnun oldum. Çalışmada emeği geçen tüm kursiyerlerimize ve yakınlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca şu anda Güneydoğu’da görevde olan güvenlik güçlerimizin eş ve çocuklarının kocaman yürekleriyle hazırladıkları duygu dolu resimler ve mektuplarla onlara destek olmaya çalışmaları hepimizi çok duygulandırdı. Bizlere bir kez daha Türk kadınının ne kadar yüce gönüllü olduğunu hatırlattı. Tüm Muğlalılar adına sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz” dedi.
Hazırlanan koliler Muğla Emniyet Müdürlüğü personeline Mardin Nusaybin’e gönderilmek üzere dualarla teslim edildi.