Muğla Valisi Amir Çiçek, Köyceğiz ilçesinde yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla buluştu.
Döğüşbelen Köy Konağında Vatandaşlarla buluşan Vali Çiçek’e Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Evren Kaptan, İlçe Müftüsü Abdullah Kır eşlik etti.
Gösterilen yoğun ilgiden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Vali Çiçek, dünyayla beraber Türkiye’nin de değiştiğini belirterek, “Biz diyoruz ki devlet, milleti için vardır. Devlet insanların mutluluğu için vardır. Bu anlayışla valisinden, müdürüne, komutanından genel sekreterine, milletvekiline hepimiz el ele kol kola bu memlekette barış olsun; mahallelerimiz daha yaşanır hale gelsin, çocuklarımız istediği an okula gidip daha iyi bir eğitim alsın diye uğraşıyoruz. Sizler bizlere destek verdiğiniz müddetçe, biz bu aşkla şevkle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz diyoruz ki millete efendilik yoktur. Millete hizmetkârlık vardır. Milletin emrinde çalışmak kucaklamak vardır diyor ve bu anlayışla çalışıyoruz” dedi.
Ülkemiz kolay kurulmadı. Milli mücadele zamanında kökeni, etnik yapısı, dili, dini ve mezhebi farklılıkları bir kenara koyup bir olmuşuz birlikte bağımsızlık için mücadele vermişiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde kurduğumuz Cumhuriyetimizi kimseye böldürmeyiz bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere inat birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmeliyiz” dedi.
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Çiçek sonrasında Yol Trafik Güvenliği Kontrolü yapan trafik polisleri ve Jandarma timlerini ziyaret etti.