Bodrum İhtisas Spor Kulübü Voleybol Genç Kızlar Takımı, kulüp başkanı ve antrenörleriyle birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.
Aydın’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Bölge Finalleri öncesi Başkan Kocadon’u makamında ziyaret eden Bodrum İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cem İpçi, Bodrum İhtisas Spor Kulübü Voleybol Antrenörü Refik İpçi ve sporcular, Başkan Kocadon’a spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ettiler. Ayrıca Başkan Mehmet Kocadon’u, 12-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan Türkiye Voleybol Şampiyonası Yıldız Kızlar Bölge Finallerine de davet etti.
Yaklaşan bölge şampiyonasında iddialı olduklarını belirten Kulüp Başkanı Cem İpçi, gelecek yıl Bodrum’u "A Takım" düzeyinde kendi alt yapılarında yetişen oyuncularla bir takım oluşturarak temsil etmeyi planladıklarını söyledi. Genç Voleybolcularla da bir süre sohbet eden Başkan Kocadon, “Spor her şeyden önce sizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırır. Sizler, kendinizden sonraki nesiller için güzel birer örnek teşkil ediyorsunuz. O yüzden hem velilerinize hem antrenörlerinize hem de öğretmenlerinize ama özellikle de siz sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Böyle kupalarla beni ziyaret etmeniz gerçekten çok sevindirici. Çünkü başarılar arttıkça heves artar, istek artar. Sizler de gördüğüm kadarıyla bunu gayet iyi başarıyorsunuz. Biz elimizden geldiği kadar sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Bu şampiyonadan da güzel bir sonuçla dönmenizi temenni ediyorum” dedi.
Bu yıl hem yıldız kızlar hem de genç kızlar kategorilerinde Muğla il birinciliği elde eden Bodrum İhtisas Voleybol Kulübü, Aydın’da düzenlenecek olan Genç Kızlar Bölge Finalleri’nde; İzmir Rota Koleji SK, Manisa Seramiksan SK, Denizli Gençlik Spor SK ve Aydın Kavaklı SK ile karşılaşarak, 5 takım arasından lider çıkmak için mücadele verecek.