Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Ünver Otomotiv, kadınların şehir içinde araç kullanımını kolaylaştırmak ve park sorununu çözmek amacı ile, 4 kişilik Bajaj Qute’yi Muğla’da ilk defa satışa sundu. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği araçlar ile Köyceğiz Gölü kordonunda test sürüşü yapıldı.
Yakıt tasarrufu ve şehir içi kullanım rahatlığı ile ön plana çıkan Hintli Bajaj Qute marka otomobillerin Muğla distribütörlüğünü alan Ünver Otomotiv, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde göl kenarında yapılan test sürüşü ile araçları tanıttı.
Dünyanın sayılı motosiklet üretici markalarından biri olan Hintli Bajaj’ın 4 tekerlekli 4 kişilik aracı (Quadricycle-motosiklet motoruyla çalışan dört tekerlekli küçük taşıt) Qute 18 bin 500 lira fiyat etiketiyle Muğla’da
Afrika ve Güney Asya ülkelerinde toplu taşıma için de sıkça kullanılan Quadricycle tipi araç, Ünver Otomotiv distribütörlüğünde Muğla’da şehir içi kullanımı kolaylaştırmayı ve park sorununu çözmeyi hedefliyor.
Avrupa Quadricycle standartlarına uyumlu araçta 13 beygir gücünde 217 cc’lik su soğutmalı motosiklet motoru bulunuyor.
Bajaj Qute ile Köyceğiz kordonunda test sürüşü yapan Ümran Barın, aracı çok beğendiğini dile getirdi.
Aracın bir kadın için ideal olduğunu belirten Barın ‘’Araba çok güzel, şahane tam bir bayanın sürebileceği bir araba, park sorunu yok. Geriye gitmesi çok kolay, gerçekten tam şehir merkezinde sürülebilecek bir araba’’ diye konuştu.
Araçların kadın şoförlere park etme kolaylığı sağladığının altını çizen firma Sahibi Ayberk Ünver, şehir içi ulaşımı için ideal araçları Muğla halkı ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.
Ünver ‘’Araçlarımızın üretimi Hindistan’da gerçekleşiyor. Muğla bölgesine ilk ve tek olarak biz getirdik araçlarımızı, tanıtımı, yedek parçası ve servisini Ünver Otomotiv olarak sağladık. Bu yola tek çıkmadım. Ortağım ve babam Murat Ünver ile birlikte daha da büyüyerek hizmet vermeyi amaçlıyorum’’ dedi.
Tasarrufun başladığı yer denilebilecek bir araç ile yola çıktıklarını vurgulayan firma ortağı Emrah Özay ise şunları söyledi; ‘’Bajaj Kut Hindistan markası, Türkiye’ye Kuralkan Holding distribütörlüğü ile gelen bir marka, kutla 4 tekerlekli 4 kişilik bir araçtan bahsediyoruz. 30 liralık yatıkla 250 kilometre gidebileceğiniz bir yakıt enjeksiyonuna sahip, boyutu küçük, marifeti büyük diyebileceğimiz bir bagaj kapasitesine sahip, park sorununa çözüm olabilecek.’’