Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Feyat Asya, çeşitli programlara katılmak üzere Muş’a gelen Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve beraberindekileri makamında ağırladı. Muş Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin de bulunduğu ziyarette gençlere yönelik yapılan faaliyetlerle ilgili bir süre sohbet edildi.
Ağırbaş, İstanbul’da gençler için yaptıkları faaliyetlerle ilgili Başkan Asya’ya bilgi verdi. Meclis üyeleri ile birlikte belirli aralıklarla farklı illeri de ziyaret ettiklerini ifade eden Ağırbaş, bu bölgedeki gençlerle ortak faaliyetler yürütebileceklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya ise, belediyenin ve Muş Gençlik Meclisinin faaliyetlerine değindi. Göreve başlar başlamaz Kent Konseyi’ni kurduklarını kaydeden Başkan Asya, buna bağlı olarak gençlere yönelik çalışmaların yapılabilmesi için gençlik meclisini de oluşturduklarını ifade etti.
Muş Gençlik Meclisinin bugüne kadar faydalı çalışmalar yaptığını vurgulayan Başkan Asya, gençlere yönelik yapılacak her türlü faaliyette yer almaktan onur duyacaklarını söyledi.
Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.