Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 3. Olağanüstü Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresine katılmak üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Feyat Asya, kongrenin ardından değerlendirmelerde bulundu. Kongrede delege olarak oy kullanan Başkan Asya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlığa seçilmesine tanık olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 998 gün süren bir hasretin sona erdiğini kaydeden Başkan Asya, “Partimizin 3. Olağanüstü Kongresinde Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yuvasına geri döndü. Bizler de milletvekilimiz ve teşkilatlarımızla birlikte bu tarihi ana şahitlik etmek üzere kongredeydik. Çok güzel bir ortamda kongremizi gerçekleştirdik. Herkes kurucu liderini özlemle bekliyordu. Allah’a şükürler olsun ki milyonların özlemi sona erdi. Artık yeni atılım dönemi ile ülkemizi elbirliği ile daha ileriye taşımaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 hedeflerine adım adım yaklaştıklarını söyleyen Başkan Feyat Asya, "Büyük bir ilgi ve katılım ile gerçekleştirilen kongremizin en özel tarafı liderimizin partisine geri dönüşü olsa da, hedeflenen hizmetlerin konuşulması ülkenin bir kez daha emin eller tarafından yönetildiğinin göstergesi olmuştur. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız, yapılan hizmetlere yüzeysel değinmelerine rağmen konuşmaları saatlerce sürmüştür. Allah’a şükürler olsun ki 15 yılda yapılan hizmetlerle bir ülkeyi yeniden şekillendiren bir partinin mensubuyum. Devlet büyüklerimizden aldığımız güç ile onların hizmet aşkını hissederek, kendi yerelimizde halkımıza hizmetkarlık etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla bir kez daha Cumhurbaşkanımızın partimizin başına gelmesinin hayırlara vesile olmasını dilerim. Hizmetlerinden ve çabalarından dolayı tüm ak kadrolarına teşekkür eder, 3. Olağanüstü Kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim" ifadelerini kullandı.