Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED), Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ’Yılın İl Belediye Başkanı’ olarak duyurdu.
Belediye Başkanı Feyat Asya, Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından ‘Yılın İl Belediye Başkanı’ seçildi. 2007 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan ESVED, geleneksel hale getirdiği Eshab-ı Kehf Ödülleri ile yılın ‘En’lerini seçmeye devam ediyor. 7 ayrı bölgede ödül töreni düzenleyen dernek, Başkan Feyat Asya’yı Doğu ve Güneydoğu bölgesinin en başarılı belediye başkanı ödülüne layık gördü. Başkan Asya, 9 Aralık 2016 tarihinde Şanlıurfa’da yapılacak olan törende ödülünü alacak.
Takdir edilmenin güzel bir duygu olduğunu ifade eden Başkan Feyat Asya ise, "Halkımıza sunduğumuz hizmetlerin karşılığında böyle ödüllere layık görülmek, bizleri ziyadesi ile memnun ederken yükümlülüklerimizi de arttırıyor. Bizler memleketimizin eksik ve aksaklıklarını gidererek, hak edilen hizmeti sunmanın gayretinde olduk. Bundan sonrada halkımıza hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” dedi.
(NA-MSA-Y)