MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediye Başkanı Ömer Şahin, 2 bin 500 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.
İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının tespit ettiği vatandaşlara içinde pirinç, makarna, sıvı yağ, zeytin, salça, şeker, helva, reçel ve çay bulunan yardım paketleri, Başkan Ömer Şahin’in öncülüğünde ailelere teslim edildi. İmkanlar dahilinde yardımların devam edeceğini dile getiren Şahin, “İlçemizde dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik gıda yardımlarımız devam ediyor. Yardıma muhtaç ailelere verilen pakette, bir ailenin mutfak ihtiyaçlarının hemen hepsi yer alıyor” dedi.
Belediye Başkanı Ömer Şahin, yardım paketlerini dağıtırken vatandaşların sorunlarını da dinleyerek hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Bulanık halkına hizmet etmek için burada olduklarını ifade eden Şahin, “Size hizmettin en iyisin getirmeye devam edeceğiz. Bu gibi yardımlar her zaman yapılacaktır” ifadelerini kullandı.
Yapılan yardımların kendilerine iletildiğini ifade eden 29 yaşındaki K.Y. ise, “Eşim işsiz, ara sıra günübirlik işler buluyor. Ama geçinemiyoruz. Böylesi yardımları ayağımıza kadar getirenlerden Allah razı olsun” diye konuştu.