Muş Valisi Seddar Yavuz, ‘Gönülden gönüle’ projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarından oluşan yaşlı engelli, şehit aileleri ve gazilere yönelik aile ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.
İlk olarak Muratpaşa Mahallesinden ziyaretlerine başlayan Vali Seddar Yavuz, vatandaşları ikametlerinde ziyaret ederek onların sorunlarını yerinde dinleyerek, talep ve sorunların çözümü noktasında da yetkililere talimat veriyor. Ramazan ayı boyunca şehit ailesi, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetimler ve kimsesizlerden oluşan aileleri ziyaret edeceğini ifade eden Vali Yavuz, “Biz devlet olarak vatandaşımızın daima yanındayız. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Muratpaşa Mahallesinden başladığım ziyaretlerime Minare, Kale ve Dere mahalleleriyle devam ediyorum. İlimizdeki tüm mahallelerimiz de yaşayan öncelikle mağdur insanlarımızı elimden geldiğince ziyaret etmeye özen gösteriyorum. Bu proje ile kimse kimsesiz kalmasın, yardım isteyenin eli boş dönmesin, kimse mahcup olmadan, mağdur olmadan hak ettiği desteği alsın istiyorum” dedi.
Proje kapsamında şehit ve gazi yakınlarını da ziyaret eden Vali Yavuz, “Milletleri büyük yapan en önemli özelliklerden bir tanesi vatan, bayrak ve din için fedakârlık yapmış bulunan insanlara gösterilen vefadır. Nitekim Devletimiz vefa konusunda fevkalade önemli sınavları tarih boyunca başarıyla veregelmiştir ve vermeye devam etmektedir. Devlet olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ifade ediyor, her türlü sorununuzda çekinmeden bize ulaşmanızı sizlerden istirham ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretleri esnasında çocukları da ihmal etmeyen Vali Yavuz, çocuklara oyuncak dağıtarak onlarla sohbet etti.