MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık ilçesinde iş adamı Orhan Güneş tarafından yaptırılan Grand Serhat adlı 3 yıldızlı otelin açılışı yapıldı.
İki yılda inşaatı tamamlanan Grand Serhat Oteli’nin açılışına Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Bulanık Belediye Başkan Vekili Arafat Kardağı, Belediye Başkan Yardımcısı Mahvuz Selvi, sivil toplum kuruluşları başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İşletme sahibi Orhan Güneş’le açılış kurdelesini kesen Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, otelin Bulanık’a hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Otelin Bulanık’a ve Bulanıklılara hayırlı olmasını diliyorum. Böyle konforlu bir oteli Bulanık’a yaptığı için Sayın Güneş’i tebrik ediyorum” dedi.
Bulanık Belediye Başkan Vekili Arafat Kardağı da, çok konforlu bir mekanı ilçeye kazandırdığı için işleme sahibine teşekkür ederek, “Bulanık’ta yatırım yapmak diğer illerde yatırım yapmaktan önemlidir. Çünkü Bulanık bu konuda daha yenidir. Yani otel sayısı az olduğu için kazancı fazla olur. Bu sadece otel anlamında değil diğer alanlarda da geçerlidir. Yatırımcıları Bulanık’a davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kurdele kesilmesiyle yapılan açılışın ardından davetliler oteli gezdiler. Otellerinin 3 yıldızlı olup 33 oda ve 57 yatak kapasitesine sahip olduğunu belirten Orhan Güneş ise, “Kültür ve Turizm Bakanlığımızın 2014 yılı hizmete açılma onayı ile gerekli tüm çalışmalarımızı tamamladık. Otelimizde 33 oda mevcut olup 57 yatak kapasitelidir. Otelimizin gerek iç dekorasyonu gerekse diğer hizmet alanları ile tamamen birinci sınıftır. Bulanık’ta böyle bir yatırımı gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Otelimizin açılışına katılan herkese şükranlarımı sunarım” diye konuştu.