Muş’un Malazgirt Belediye Eşbaşkanı Halis Coşkun’un makam odasında yapılan bayramlaşma siyasi parti temsilcileri, Muş il meclis üyelerinin yanı sıra belediye encümenleri ve personelleri katıldı.
Malazgirt’te bayramdan sonra belediye binasında yapılan bayramlaşma töreni, siyasi parti temsilcileri, il belediye meclis üyeleri ve belediye encümenleri ile belediye çalışanları arasında gerçekleştirilirdi.
Belediye Eşbaşkanı Halis Coşkun burada yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı vererek, belediye personellerine özverili çalışmalarından dolayı onlara teşekkür etti. Amaçlarının halka hizmet olduğu ve Ramazan ayı dolayısı ile personellerinin fedakârca bu hizmeti gerçekleştirdiğini vurgulayan Eşbaşkan Coşkun; “Belediyeciyi halk sevmeli, belediyeci halkın gönlüne girmeli. Sizler bu kısa dönemde halkın gönlüne girmeyi başardınız. Hep birlikte hizmetin en iyisini en kalitesini gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğiz. Allah nasip ederse bu yıl içerisinde yol ve alp yapı çalışmalarına hız vereceğiz. Ramazan ayı içerisinde fedakârca çalışan değerli personellerimize çok teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın geçmiş bayramları mübarek olsun. Allah oruçlarını ve ibadetlerini kabul etsin" dedi.