Muş Malazgirt Kültür Merkezi Müdürü Sevil Acaroğlu, ilçede eğitim gören öğrencilere yönelik etkinlik düzenledi.
Malazgirt Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler, güzel vakit geçirdi. Etkinlik öncesinde tüm öğrencilere kokteyl veren Acaroğlu, çocukları bir gün bile eğlendirmenin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. Sosyal aktivitelerin az olduğu ilçede, müdürlük olarak toplam 11 bin 418 kişiye ev sahipliği yaptığını ifade Acaroğlu, "2016 yılının ilk 6 ayında ilçemiz kültür merkezi 11 bin 418 kişiye ev sahipliği yapmıştır. İlçemizde ve bölgemizde çok aktif çalışan bir kültür merkeziyiz. Kurum çalışanlarımızla ilçemiz sanatsal, kültürel ve sosyal anlamda katkı sunmaktan oldukça mutluyuz. Yaptığımız tüm etkinliklere desteklerini veren ilçe kaymakamımız sayın Soner Kırlı’ya, sanatsal, kültürel ve sosyal alandaki yaptığımız tüm projeler ve etkinliklere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Malazgirt Kültür Merkezi ilçenin tek sosyal etkinlik yeri olduğunu ifade eden Acaroğlu, "Öğrencilerimiz yaklaşık 8 aydır eğitim görüyorlar. Bu yaptığımız etkinlikle biraz olsun, onları mutlu etmek istedik. Çocuklar bu etkinlikte çok eğlendi. Etkinliğe katılan minik öğrencilerle bizler de oyunlar oynadık, halaylar çektik. Birlikte çizgi film izledik. Minik öğrencilerin mutlulukları bizleri de çok mutlu etti" şeklinde konuştu.
Kültür merkezi her zaman ilçedeki vatandaşlarımızın hizmetinde olacağını belirten Acaroğlu, ”Okullarımızın kapanmasıyla bizde sezonumuzu kapatmış oluyoruz. Fakat bizler çalışanlarımızla tatile çıkmıyoruz. Yine ilçemizde yapılacak sosyal ve kültürel tüm etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.