Memur-Sen Muş İl Başkanlığı Ramazan bayramı dolaysıyla yardıma muhtaç ailelere alış veriş çekleri dağıtarak destekte bulundu.
Memur-Sen’in, Türkiye genelinde olduğu gibi Muş’ta da başlattığı yardım kampanyaları hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda Muş’ta tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım çeki dağıtılıyor. İftar davetlerine son verilmesi çağrısına destek veren Memur-Sen Muş İl Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, bir iftar yemeği vermek yerine oraya harcanacak ücretle ihtiyaç sahibi ailelere yardım çeki olarak dağıtılabileceklerini söyledi.
Muş’ta ihtiyaç sahibi ailelere gıda çeki yardımı yapılacağını belirten Memur-Sen Muş İl Başkanı Vurar, “Yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayı münasebetiyle bu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza alış veriş çeki dağıtıyoruz. Muş Memur-Sen ailesi olarak yardımlaşma ve dayanışma bilincinin daha da artırmamız gerekliliğini her zaman dile getiriyoruz. Bizler yapmış olduğumuz faaliyetlerle bu bilinci yaşatmaya ve çocuklarımıza da aşılamaya çalışıyoruz. Sendikamızın imkânları ile oluşturduğumuz yardım çeklerini daha önce tespit etmiş olduğumuz ve ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza dağıtıyoruz. Amacımız, Muş’ta muhtaç durumda olan vatandaşlarımızı Ramazan bayramında bir nebze de olsa sevindirmektir” dedi.
“Gönül ister ki dünyanın hiçbir yerinde yoksulluk olmasın” diye kaydeden Vurar, “ İhtiyaç sahibi bu insanların yapılan küçücük yardımlar karşısında duydukları memnuniyet her şeye bedel. Büyük Memur-Sen ailesi olarak dünyanın değişik bölgelerine az da olsa yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Bu yardımların yapılmasında Muş Memur-Sen Temsilciliğimize bağlı Sağlık-Sen, Büro Memur-Sen, Bem Bir-Sen, Ulaştırma Memur-Sen, Diyanet-Sen, Birlik Haber-Sen, Enerji Bir-Sen, Kültür Memur-Sen, Toç Bir-Sen Hizmet kollarımızın başta başkanlarına, yönetim kurullarına, tüm üyelerimize ve emeği olan herkese teşekkür ederken, her bireyin çevresinde ihtiyaç sahiplerinin olduğunu unutmamalarını diler, şimdiden Muş Memur-Sen ailesi olarak Tüm Muş halkının Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” şeklinde konuştu.