Muş’un Malazgirt ilçesi Oğuzhan Köyü Muhtarı Arif Gönültaş, kış boyunca bozulan yollarının biran önce asfaltlanmasını istedi.
Bozulan köy yolunun yeniden onarılması için çok uğraşmasına rağmen bir türlü yaptıramadığını ifade eden muhtar Arif Gönültaş, yetkililere seslenerek biran önce yollarının yapılmasını istedi. Muhtar Gönültaş, "Köy yolumuzun yapılması için köylülerle birlikte gerekli yerlere defalarca dilekçe verdik, ama bir arpa boyu yol alamadık. Her gittiğimde bana ’bugün yarın’ dediler. Bunun sebebini anlayamıyoruz. Yetkililere sesleniyoruz Adaksu köyü bizim köyümüz ve Kızılyusuf köyleri arasındaki yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Malazgirt Ahlat yolu şuan yapılıyor. Bizim isteğimiz Adaksu köyü ve Adilcevaz ilçesi arasındaki yolun bir an önce yapılmasıdır. Bu yol Malazgirt’ten gelip Adaksu, Oguzhan ve Kızılyusuf köylerinden geçiyor. Tüm girişimlerimize rağmen yollarımız bir türlü yapılmadı. Çok mağduruz, biran önce mağduriyetimizin giderilmesini yetkililerden istiyoruz" dedi.
Malazgirt Karayolları yetkilileri ise, Adaksu köyü ve Adilcevaz ilçesi arasındaki yolun programa alındığını ve çok kısa zamanda bu yolun yapımına başlanacağını ifade ettiler.