Muş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Malazgirt ilçesinde yaklaşık 300 üyeye iftar yemeği verildi.
Muş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Malazgirt Şubesi tarafından Malazgirt ve ilçeye bağlı köylerde ikamet eden yaklaşık 300 üyeye Ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verildi. İlçede bir otelde verilen iftar yemeğinde konuşan Muş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Salih Özmen, Malazgirt ilçesine önem verdiklerini belirterek üyelerle kaynaştıklarını belirtti.
‘MUŞ’A 13,5 TRİLYON DESTEK GELDİ’
Üyelerin mübarek Ramazan bayramını kutlayan Başkan Özmen, “Oruçlarımızı tuttuk. Allah kabul eylesin. Bugün sizlerle bir araya geldik. Bütün Malazgirt ve köyleri bizim misafirimiz. 300’e yakın vatandaşımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Malazgirt bizim için çok önemli. Çiftçimiz burada fazla. Malazgirt’e gelen destek çok fazla. 3-4 ile giden destek kadar bize destek geldi. Hakkari, Şırnak, Mardin, Siirt’e kadar bize destek geldi. Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği olarak bugün Muş’a 13,5 trilyon destek geldi. Hepsini ellemeden direk hesaplarına gönderdik. Hepinize çok teşekkür ediyorum davetimize katıldığınız için” diye konuştu.
Malazgirt Damızlık Birliği yetkilisi Emin Çetin ise, iftar yemeğine gelen tüm üyelere teşekkür ederek Ramazan bayramlarını tebrik etti. Üyelerde böyle önemli bir ayda bir araya gelindiği için birliğe teşekkür etti ve çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.