Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, köy yollarında yapılan asfalt çalışmalarını inceleyerek, daha ekonomik ve etkin yollar inşa ettiklerini söyledi.
Muş’taki köy yollarında asfalt çalışmaları devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, merkeze bağlı Güdümlü köyü ve Korkut ilçesinde asfalt çalışması devam eden yollarda incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelere Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Şah Şentürk de eşlik etti.
Bu yıl planlanan 420 kilometrelik yol çalışmalarının yüzde 60’lık kısmının tamamlandığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, aralıksız hizmetin devam edeceğini söyledi. Hava şartlarının elverişli olduğu süre boyunca yol çalışmalarını yaparak planlanan hedefe ulaşmayı amaçladıklarını ifade eden Yentür, “Bu yıl 78.8 kilometre ham yol açımı, 275 kilometre 1. kat asfalt yol, 189 kilometre 2. kat asfalt yol ve 12.5 kilometre BSK asfalt yolu yol ağımıza ekleyeceğiz ve şu an çalışmamızın yaklaşık olarak yüzde 60’lık kısmını tamamladık” dedi.
İl Özel İdaresi ekiplerinin fedakarca hizmet verdiğinin altını çizen Yentür, “Tüm olumsuz koşullara rağmen gerek hizmet binamızda gerekse sahada fedakarca çalışan personellerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.