AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’in girişimleriyle, Muş’un 9 belediyesine makine ve temizlik aracı hibe desteği verildi
TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Muş milletvekili Mehmet Emin Şimşek’in, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler neticesinde Muş’a hibe desteği kazandırıldı.
Aralarında Hasköy ve Korkut ilçe belediyelerinin de olduğu hibe desteğinde ayrıca, Altınova, Elmakaya, Serinova, Sungu, Yaygın, Yeşilova ve Yoncalı Belde belediyeleri de bulunuyor. Yapılan yatırım ve hizmetler ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla yapılan görüşmeler neticesinde ilimiz belediyelerine hibe desteği kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muş merkezdeki, ilçelerindeki, beldelerindeki, köylerindeki ve hatta mezralarındaki yaşayan tüm hemşerilerimize hizmet etmeyi önemsiyoruz. Muşlu kardeşlerimin desteğiyle Allah’ın izniyle hükümetimizin desteklerini ilimize getireceğiz. İlaveten Muş’a hizmetlerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca Muş’un 9 belediyesine yapılan hibe destekleri şöyle; Hasköy Belediyesi; çöp toplama aracı, Korkut Belediyesi; çöp konteyneri, Altınova Belediyesi; yol süpürme aracı, Elmakaya Belediyesi; vidanjör, Serinova Belediyesi; Arazöz, Sungu Belediyesi; Arazöz, Yaygın Belediyesi; çöp konteyneri, Yeşilova Belediyesi; çöp konteyneri, Yoncalı Belediyesi; Arazöz, ilçe ve belde belediye başkanları ise Muş Milletvekili Şimşek’in desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.