AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, TEOG’da Türkiye birincileri arasında yer alan ve zor şartlarda eğitimini tamamlayan Muşlu Ezgi Beytaş’ı Ankara’ya götürerek Başbakan Binali Yıldırım’la buluşturacağını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznür Çalık’ın da katıldığı ziyaret programına TEOG Türkiye birincileri Ezgi Beytaş ile beraber Zeynep Er ve Ali Kemal Sipahi de katıldı. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Başbakan’a yapılan ziyaretin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin geleceğinin daha güzel olacağını belirtti.
Başbakan Binali Yıldırım ile çocukların buluşmasını sağlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznür Çalık’a çok teşekkür eden Şimşek, "Bu buluşmanın asıl mimarı Sayın Genel Başkan Yardımcımız Öznür Çalık’tır. Çocuklara ve eğitime sunduğu desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
TEOG şampiyonu Muşlu Ezgi Beytaş ise, kendisine destek vererek, Ankara’ya götüren Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’e teşekkür etti.