Türk Telekom Muş İl Müdürü Ahmet Söylemez, Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nda 50 kiloda şampiyon olan Volkan Şahin’i ödüllendirdi.
Türk Telekom İl Müdürü ve Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Ahmet Söylemez, Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nda birincii olan Volkan Şahin’i makamında kabul ederek tebrik etti. Türkiye Boks Federasyonu’nun 27 Mayıs - 3 Haziran 2016 tarihleri arasında Mersin Erdemli ilçesinde düzenlediği Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonasına 51 ilden 521 sporcunun katıldığı müsabakalarda Muş’u temsil eden Türk Telekom sporcusu Volkan Şahin’in 50 kiloda Türkiye birincisi olmasının takdire şayan olduğunu belirten Söylemez, yeni dereceler beklediklerini söyledi. Volkan Şahin ve antrenörü Eyyüp Sezgin’in çok ciddi çalışmalar yaparak bu güzel başarıyı elde ettiğini ifade eden Söylemez, “Türkiye şampiyonasında Türk Telekom olarak ilimizi temsil eden sporcumuz Volkan Şahin’in Türkiye şampiyonu olması bizim için ayrıca bir sevinç ve iftihar kaynağı olmuştur. Bunlar kolay elde edilebilecek başarılar olmayıp, herkese nasip olmayacak özelliklerdir. Gerçekten Muş’ta yetişen, Muş’un yetiştirdiği sporcularda emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Çünkü önemli bir başarı elde ettiler, Türkiye şampiyonu olmak, Avrupa-dünya şampiyonu olmak, gerçekten çok zor elde edilecek bir başarı. Ama imkansız değildir” dedi.
Sporcularına gereken desteği sürdüreceklerini kaydeden Söylemez, “Bu başarıların devamı adına Türk Telekom olarak sporcumuza ve sporcularımıza desteğimiz devam edecektir. Destek verildiğinde, gençlerimizin neler başarabileceğini bu gençlerimiz gösterdi. Türk Telekom olarak her daim sizlerin yanında olduğumuzu, sizleri desteklediğimizi bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.
Söylemez, konuşmasının ardından sporcusunu altınla ödüllendirerek başarı dileğinde bulundu.