Acıgöl ilçesi Olağan 2016 yılı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı.

Yönetime Mevcut yönetim Bayram Ali Adığüzel Başkanlığında üyelerin oy birliği ile devam kararı alındı.

Acıgöl merkez kıraathanesinde düzenlenen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kuruluna Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, Acıgöl AK Parti ilçe başkanı Ramazan Gül, Acıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Âdem Özcan, köy muhtarları ve delegeler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş, “Bu genel kurul Acıgöl’e, şehrimize ülkemize hayırlar getirmesini ve yönetime seçilen arkadaşlarında hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Acıgöl Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayram Ali Adığüzel ise konuşmasında, “ Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza genel kurulumuza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Ülkemizin içinde bulunmuş olduğu bu zorlu günlerden de inşallah en kısa zamanda kurtularak refaha ermesini temenni ediyorum. İnşallah 16 Nisan tarihinde dimdik ayakta duracağız” dedi.